top of page

Tärkeimmät arvomme

Tavoitteenamme on luoda vihreämpi ja turvallisempi tulevaisuus.



Yrityksemme yksi tärkeimmistä arvoista on ekologisuus, jota haluamme toiminnassamme korostaa ja jonka mukaan suunnittelemme yritystoimintaamme. Tarjoamme ekologisia ensiaputarvikkeita ja toimistomme sekä toimintamme ovat kokonaisuudessaan ympäristöystävällisiä.


Tuotteemme ovat laadukkaita ja asiakasyrityksille henkilökohtaisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka on tehty kestämään mahdollisimman pitkään.


Pyrimme olemaan yritysmarkkinoiden halutuin yhteistyökumppani, jonka kanssa asiointi on vaivatonta ja kannustavaa. Haluamme panostaa suhdemarkkinointiin eli ylläpitää hyviä suhteita kaikkiin sidosryhmiimme. Tavoitteenamme on luoda arvoa ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Lisäksi käytämme ekologisia ja ympäristöä säästäviä logistiikka- ja pakkauspalveluita, meillä on sähköinen kuittijärjestelmä ja haemme lisäksi toimistollemme Green Office -merkintää. Green Office on WWF:n käynnistämä ohjelma, minkä tavoitteena on pienentää työpaikan ekologista jalanjälkeä sekä vähentää hiilidioksidi- ja kasvihuonekaasupäästöjä. (WWF verkkosivustolta kohdasta Green Office).

bottom of page